Metamorfozi

Объявление

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Metamorfozi » МеТаFORUM » NASHI DESKTOPU:)

NASHI DESKTOPU:)

Сообщений 1 страница 21 из 21

1

pokazyjte so wu ba4ute kolu wkljy4ajete kompik:))

0

2

Це моє

0

3

a ce mij:))
http://i.bigmir.net/img/dnevnik/uploads/2280313/537317/1.gif

0

4

Доста стильно, але тобі моя порада - не зберігай стільки речей на роб. столі. Краще кидай в мої документи, бо так ти дуже грузиш свій комп.

0

5

a ja ne mozhy ne zberihatu:))
i to na raxynok dnja persokyrsnuka tu tak i ne pro4utaw!

0

6

:newrus:  :rus:  :newrus:

0

7

Хочу компа Собі!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0

8

ta tobi ne dosta tux so w kompjyternomy:)))?

0

9

kras4uj dryh ljydunu ce internet....

0

10

Быстрый ответ: и-нет друг человека.  :yes:

0

11

Ті шо в комп"ютерному - то не компи, а великі калькулятори. Тому вони мене аж ніяк не влаштовують. А з нетом є маленька проблема - живе спілкування тобі вже не треба і живих людей також..... Індивідуальність тоді уже не в ціні, бо її нікому не треба......

0

12

ny wsjo wsjo!!! zaspokojtesja w ze z cum spilkywannjam!!! ja trisku wse perebiljsula!!

0

13

kaja
ні ти просто не розумієш сенс усього сказаного перед цим.. це ж глибокоморально-естетично-філософський підхід до вирішення усіх глобальних та загальнолюдських проблем,фобій,аномалій,кіфозів, та інших недоліків.. Так шо то всьо дуже важлиВЕ!!!!! ЁЁЁ!!! :)

0

14

а це мій новий комп :) :) :)

0

15

В мене тоже новий комп!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

0

16

в мене круче ... бе-бе-бе!!  :D  :newrus:  :D

0

17

Люди в кого є якісь хороші "ігрушки".. я маю на увазі з хорошим сюжетом і графікою... ПЛЗ гелп мі..  :help:

0

18

Y MENE SAMUJ KRYTUJ KOMP))) takso ne sporjte dazhe! umko tobi jaki ihru treba a to w moho brata je ky4a himna)))

0

19

Нам би якісь стратегії або броділки......... Нє?

0

20

та шо принеси вам? ну хіба шо якшо дуже попросите)) дуже просите)))?

0

21

йой... потятко, будь така добра.. принеси нам ся мало побавити.. то-то як дядько Ігорь повів...  :sorry:  :blink:  :sorry:

0

Вы здесь » Metamorfozi » МеТаFORUM » NASHI DESKTOPU:)