Metamorfozi

Объявление

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Metamorfozi » МеТаFORUM » МарКО&ПоЛО або All around the World

МарКО&ПоЛО або All around the World

Сообщений 1 страница 19 из 19

1

В цій темі я пропоную люююддяМ(з великої "М") писати свої враження від інших міст як в Україні, так і закордоном.
Ідея виникла після поїздки в СлоВакііія :)

0

2

Я починаю про місто в Словакії - Кошіце.
Перші враження:
Вийшовши з нашого дирявого і промокшого Ікаруса, перше що шокавало- а ж занадто чисті вулиці, що й відображається на стилі життя людей, їхній культурі. Спочатку здається що це просто троха підфарбований і чистий Ужгород... Хоча, потім виявилось незовсім так - місто суперове, магазини в пару разів більші за наші Дастори і Вопаки при мінімальних цінах.
Транспорт - автобуси евростандарту (шось таке  як наш пазик просто трохи чистіший  :O )
Люди навіть додумались не кидати сміття на вулицях.
Так що враження - дуже приємне!!

Отредактировано evry_body (2007-01-29 13:02:59)

0

3

Ok! Tema kak raz dlya menya! Ne polenites po4itat'.

1. Budapest

Ja nabyxavwis sel v pol 3 no4i v marwrytky i pojexal v Bydik. Prijexal v 8 4asov nawego vremeni, do pojezda y menya bulo 3 4asa i ja powel ewe pjanuj po ylice v storony Dynaja, do nego ja ne dowel, no pofig! Koro4e to tema! Ogromnuj! Zdanija starenkije, no otremontirovanuje. shops shops shops... Kryto!

Vokzal Kelety 1884 goda po-mojemy.

0

4

2. Szhombathely

Ny eto gde ja sej4as tysyjys.

Prosidel tyt dve nedeli i krome Tesco,Inter Spar nifiga ne videl okzuvajetsa! Ja v4era s togo zhe bodyna powel pogylyat v centr!!! Ja o4ymel - krasota!!! Centr - ogromnaja pewexodnaja plowad' vsya v pamyatnikax i lavo4kax!!!

Отредактировано Smertinberger (2007-01-30 21:47:39)

0

5

Кстати, когда там был я - по центру гуляли одни бульдозеры, и украшен он был ядовито-желтыми ленточками и кипами тротуарной плитки

0

6

Особистий рейтинг столиць, в яких побувала я:

1. Відень
2. Берлін
3. Вільнюс
4. Будапешт
5. Рига
6. Київ
7. Сараєво
8. Берн
9. Варшава

Чому так, поясню пізніше. А Відень is my dreamDREAMdreamDREAM  :rolleyes:

Отредактировано balabolka (2007-01-31 13:01:02)

0

7

Мій сПисочок  маленький - Київ :)
А країни - Польща, Угорщина, Румунія. На Шенген би поїхати...

0

8

На Шенген би поїхати...

0

9

Кстаті в 2008 році при хороших розкладах Угорщина іде в Шенген... такшо віза буде 50 евро... але можна поєздити по всій Європі :rolleyes:

0

10

"На Шенген би поїхати....." До речі, наступний MitOst-Festival відбувається у жовтні 2007 у м. Гьорлітц (Дойчландія :rolleyes: ) І чесно кажучи, шо там той Шенген???????? Я дуже хочу в Грузію поїхати.....

0

11

Почнемо з Відня.... міста моєї мрії....  Якщо чесно, то я провела у Відні всього десь годин 20. Одного разу минулої зими падав такий сніг, що всі поїзди з Німеччини в Угорщину звпізнювалися на понад 5 годин, я як завжди Іва у Відні запізнилася на наступний поїзд. Грошей у мене після Дойчландії як завжди майже не було. АЛЕ на каву по-віденськи я щось нагребла. Чесно, таку каву я більше ніде в світі не пила.... Ням-ням :P  Я повинна була чекати 3 години на наступний поїзд... Сніг сипав такий, що по вулицях гуляти було нереально. Тому я собі купила квиток на трамвай і подумала, що хоч із трамвая, катаючись по Відню, трохи місто роздивлюся... Так воно і було. Трамваї, трамваї.... знаєте, так мені це у Відні подобається - трамваї такі самі старі як у нас у Львові... Така романтика.... Ну, звичайно, чистіші і не такі гнилі...  Обожнюю будівлі Відня - стиль звичайно від Габсбургів (ну, знаєте, у нас і в Ужгороді щось схоже, а Львів - це маленька копія Відня та інших австрійських міст). Будинки просто більші, ніж у Львові. Ось би мати квартирку у такому будинку десь на поверсі 5-6-му.....
Дуже мене здивували люди у Відні... До тої прогулянки я чомусь думала, що Австрія набагато консервативніша за Дойчландію.... Але, як поглянеш на людей, то навіть навпаки виходить... Турків і росіян я не так багато зустрічала як у Берліні, але зате чорношкірих стільки... Мamma mia! :rolleyes: 
Люди дуже привітні і навіть у тому самому трамваї, якщо випадково поглядом зустрінешся з іншою людиною, то варто сказати Grüß Gott! (ні в якому разі не Guten Tag!), одразу вам у відповідь буде посмішка.
Дуже хочу потрапити до Відня не випадково, а погуляти по місту по-справжньому.... Сподіваюся, що наступного року буду мати таку можливість...
P.S.: у віденській галереї велика колекція мого улюбленого Густава Клімта...

http://info.wien.at/article.asp?IDArticle=10193

0

12

xo4y w madjarijy i anhli4anijy!!!!!

0

13

да кайка,я тоже хочу поехать в англичанию еще!!!Там круто!!!супперррррррррр страна!!!!!!!!!!!УУУУУУУУУУУУУАААААААААААААУУУУУУУУУУУУ!!!!

0

14

2. Берлін

Тут я мушу спочатку сказати - I love you, Berlin!

Шо б не казали за це місто і яка б історія в нього не була. Але саме завдяки проживанню 6 місяців і 8 днів у цьому місті і спілкуванню з людьми, які там живуть, я стала більш-менш схожою на людину.

Далі буде..... завтра :rolleyes:

Отредактировано balabolka (2007-02-05 13:53:46)

0

15

Tiszaujvaros - general view

0

16

Tujka m s'a kupav.

0

17

Tvor4ist'

0

18

ty ***CRAZY_BULBULJATOR***а я через 5 місяців поїду :ор :))))

0

19

Tolko ne vzdymaj jemy privezti britanskij flag, a to v rebenke pogibnet ostatok lybvi k Beloryssi

+1

Вы здесь » Metamorfozi » МеТаFORUM » МарКО&ПоЛО або All around the World