Metamorfozi

Объявление

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Metamorfozi » МеТаFORUM » ПРИВЕРЖЕНЦАМ КОМАНДЫ ТРУДНОСТИ ПЕРЕВОДА ПОСВЯЩАЕТСЯ

ПРИВЕРЖЕНЦАМ КОМАНДЫ ТРУДНОСТИ ПЕРЕВОДА ПОСВЯЩАЕТСЯ

Сообщений 31 страница 43 из 43

31

Ne ponyal! Kakie v sr...ky deti? Jakwo dyzhe prosyat jistu, to sputaj jak zvatu i ybuj! Taki jak ja ne rozmnozhyjytsya tak prosto!!!

Keep that in mind

0

32

От сам їм і кажи

0

33

Ny kak Troodnosti? Tema!

Mu tyt s Marinkoj podymali - nado bu nam v final sxodit'!!!

0

34

Enjoy

0

35

Aha

0

36

Yeah

0

37

Vsegda gotovu

0

38

А ЭТО Я.............

0

39

Вперед на нові звершення, а то ми троха шось закисли. Рвати всіх!

0

40

Що, все???????????? І на цей форум вже забили?????!!!!!!!! Ось так все й робиться в нас..... ось тому так паршиво і живемо..... Ніхто ніколи не доводить справи до кінця......

0

41

Не живемо паршиво, а паршиві - бо живемо

0

42

Я Іву більше ніж поважаю, а то я б навіть не говорив з нею на такі теми! Скількох дівчат ти ще знаєш з ким би я тусувався окрім моєї сестри??? --- :O  Ігор, це я, звичайно, запізно прочитала, але..якось..понімаєш,нєпріятненько.. бо я , вроді, знаю ще пару-двійку осіб жіночої статі, з якими ти, якось бувало, зустрічався і тусувався..  :rolleyes:   А може то давно було?.. і не правда?...   а може то були вже не "дівчата"?;) В будь-якому разі, це так..мысли вслух..Не зважай!

0

43

Ще й тут на семінарі про толерантність КВН рулить ;-))  Написали мені тут: лучший пример толерантности - это коменда КВН РУДН ;) Для розуміння - я в славному Пермському краї :))))

0

Вы здесь » Metamorfozi » МеТаFORUM » ПРИВЕРЖЕНЦАМ КОМАНДЫ ТРУДНОСТИ ПЕРЕВОДА ПОСВЯЩАЕТСЯ