Ne ponyal! Kakie v sr...ky deti? Jakwo dyzhe prosyat jistu, to sputaj jak zvatu i ybuj! Taki jak ja ne rozmnozhyjytsya tak prosto!!!
Keep that in mind
Metamorfozi |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Metamorfozi » МеТаFORUM » ПРИВЕРЖЕНЦАМ КОМАНДЫ ТРУДНОСТИ ПЕРЕВОДА ПОСВЯЩАЕТСЯ
Ne ponyal! Kakie v sr...ky deti? Jakwo dyzhe prosyat jistu, to sputaj jak zvatu i ybuj! Taki jak ja ne rozmnozhyjytsya tak prosto!!!
Keep that in mind
От сам їм і кажи
Ny kak Troodnosti? Tema!
Mu tyt s Marinkoj podymali - nado bu nam v final sxodit'!!!
Vsegda gotovu
А ЭТО Я.............
Вперед на нові звершення, а то ми троха шось закисли. Рвати всіх!
Що, все???????????? І на цей форум вже забили?????!!!!!!!! Ось так все й робиться в нас..... ось тому так паршиво і живемо..... Ніхто ніколи не доводить справи до кінця......
Не живемо паршиво, а паршиві - бо живемо
Я Іву більше ніж поважаю, а то я б навіть не говорив з нею на такі теми! Скількох дівчат ти ще знаєш з ким би я тусувався окрім моєї сестри??? --- Ігор, це я, звичайно, запізно прочитала, але..якось..понімаєш,нєпріятненько.. бо я , вроді, знаю ще пару-двійку осіб жіночої статі, з якими ти, якось бувало, зустрічався і тусувався.. А може то давно було?.. і не правда?... а може то були вже не "дівчата"? В будь-якому разі, це так..мысли вслух..Не зважай!
Ще й тут на семінарі про толерантність КВН рулить ) Написали мені тут: лучший пример толерантности - это коменда КВН РУДН Для розуміння - я в славному Пермському краї )))
Вы здесь » Metamorfozi » МеТаFORUM » ПРИВЕРЖЕНЦАМ КОМАНДЫ ТРУДНОСТИ ПЕРЕВОДА ПОСВЯЩАЕТСЯ