Metamorfozi

Объявление

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Metamorfozi » МеТаFORUM » ПРИВЕРЖЕНЦАМ КОМАНДЫ ТРУДНОСТИ ПЕРЕВОДА ПОСВЯЩАЕТСЯ

ПРИВЕРЖЕНЦАМ КОМАНДЫ ТРУДНОСТИ ПЕРЕВОДА ПОСВЯЩАЕТСЯ

Сообщений 1 страница 30 из 43

1

ДРУЗДЯ,пишите все кто поддерживает нас

0

2

5 грн поддержую:)))))

0

3

BULBUL, а як поддерживать? На одній чи на двох руках? Чи на голові носити?

LOVEEEEEEEEEEE YOU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rolleyes:

0

4

Підтримую, але Толку?

0

5

Толку??????!!!!!!!!!

Наші порвуть НЕПОНЯЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Оле-оле-оле-оле!!!!!

Чекайте сюрпрайз від фанклуба!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0

6

Nashi porvut'!!! Jak tryapku! Bude 4-5 golubyx tryapok! Budem vytyraty NE Ponyal-om pidlogu, v nas bude 4ysto. Os' tobi i tolk. Vzagali.

0

7

Listen up guys!

I'm speaking on behalf of Troodnosti, because Valera...

DOberys ja ewe do nego...

Karo4e! Rvat mu nikogo ne sobirajemsya, glavnoje slabat' normalno! S NePoNyal tyazhelo bydet, no pofig!

To Valera - perestan na KVNovskom foryme vukladuvat svojy svyaz s kosmosom - i tak vse znajyt.

Ja ewe pod voprosom na s4et 15go Fevralya....

0

8

TO FAN CLUB

ZHdemssss.

Sobirajte tolpy! Skypite vse biletu i sozhgite!!!!

0

9

Kto ne vkyril - povtor

3 игра, 15 февраля:
ТРУДНОСТИ ПЕРЕВОДА

НЕ ПОНЯЛ
ОТ ФОНАРЯ
ВНЕ ЗАКОНА

0

10

рыжинький перестань гнать,а то всё может закончиться FOR YOU!!!!!!!!!!!Остро но наоборот МОРОЗИТЕ ВМЕСТЕ С ПАРАМОНОВЫМ!!!!!!!!!!! :mad:  :cool:

0

11

Мы здесь и свято верим в 6 ребят!
ТРУДНОСТИ из УНГВАРА сегодня победят!
ТРУД-НО-СТИ с Ужа! (хлопки по схеме * * * * *- *-) (4 р.)

Тихо плещется  бухло
В трехлитровой банке
Предназначено оно
К чемпионской пьянке
Люблю я самбуку
Обожаю сало
Мне глубоко  НАСРАТЬ на вашего ЧЕГЕВАРУ

Диниснко,Шатров и Буча наши идеалы,
Мы ждем когда откроются двери в ЮВЕНТУСОВСКИЕ залы.
У всех мы на устах, в общественных местах
И верим мы в успех  даже в Лужниках

0

12

Za 4e Guevary - no respect!

Х %%%%%%%%О закончиться eto dlya tebya! Menwe teksta, bolwe dela! A to bydew za vodkoj vs'y igry begat'! PONYAL!

Moroziw nemnogo tu, a ne Paramonov i ja! Slywaj starwix, mozhet yma naberewsya nemnogo.

Glypost' svojy ostav sebe i ne vunosi na vseobwee obozrenije, a to podymajyt,4to vsya komanda takaja.

Vkyril???

0

13

Н_Е_К_У_Р_Ю_!_!_!_!_!_!_!_!

0

14

Дітки, я звісно сорі, але не сваріться. ***CRAZY_BULBULJATOR**, Smertinberger троха має рацію. Ти занадто вже імпульсивний. Займися чимось і будеш спокійніший. Вчитися почни, чи шо? Smertinberger, ти дійсно вважаєш, шо старші розумніші?

0

15

Valera, komanda nazyvaetsa Trudnosti Perevoda, a ne Gluposti Perevoda - filtruj.

0

16

Valera, mne yzhe na4inajetsa ne nravitsa dazhe wrift, kakim tu piwew. Delaj vuvodu!

To Iga - ja starwe Valeru? Ja ymnee Valeru? Voprosu?

0

17

OK!!!Я понял что я тупо лузер который гонит себе всякую пургу!!!!!!!

НО на форуме тусят некоторые личности,которые порят пуще меня,но им это сходит с рук!!!!!!!!Т.К. во всем виноват BULBAZAVR!!!!!!!

БО ТУТ РУЛЯТ БОЛЬШИЕ ДЯДИ И КРУЧЕ НИХ НЕТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ЛАДНО Я НО ТУТУ ЕСТЬ И ДЕВЧОНКИ(ТОЧНЕЕ ИВА,БО КАЯ В РЕСПЕКТЕ)КОТОРУЮ ВЫ НЕ УВАЖАЕТЕ!!!!
МОЖЕТ Я И НЕ ПРАВ?!

Отредактировано ***CRAZY_BULBULJATOR*** (2007-01-27 11:59:44)

0

18

Ти правий у перших двох реченнях. Хоча твоє речення розшифровується так: я ніби-то обідився і хочу, щоб ви себе відчули винними. Тупа, жіноча логіка! Не ганьба тобі? НО на форуме тусят некоторые личности,которые порят пуще меня,но им это сходит с рук!!! - Означає - ненавиджу, коли намагаюся грати вашу роль, а в мене не виходить. БО ТУТ РУЛЯТ БОЛЬШИЕ ДЯДИ И КРУЧЕ НИХ НЕТ!!! - Але ці дядечки хоча б автентичні і знають це. Чувак! Я Іву більше ніж поважаю, а то я б навіть не говорив з нею на такі теми! Скількох дівчат ти ще знаєш з ким би я тусувався окрім моєї сестри??? А так ти, звісно, у всьому правий. Не ображайся на нас, а більше прислухайся. Не до всього, але.... Тоді потроху й знайдеш себе, а то так ти на роздоріжжі.

0

19

No mne kazhetsa Igor eto yzhe popolznovenija v xorowyjy storony! Po krajnej mere on znajet, kto tyt rylit!

0

20

Це добре. І я вірю,що потроху наш вплив по-любому приведе до бажаного результату, як би він не противився

0

21

Валера виправиться - почне читати філозофію, балаболити про релігію, ходити на пари, кине пити, курити, курвити, пороти і гнати, поступить в аспірантуру, порве зі старими друзями, затусується з Рошком.... Валера, воно тобі надо?

0

22

Roma! Blin ne soblaznyaj detskij razym!!! Tam ewe rabotat i rabotat!

0

23

Рамо, ну ти, мабуть, і сам зрозумів, що троха прогнав. Як би він не старався - в нього це не вийде, бо в нього це не вийде..... А стосовно цього всього: ти дійсно віриш  в те, що написав про мене? Чи то так, "погнати" собі?

0

24

Все ДОСТА!!!!!!!!! Хтось тут дуже грузився, що назва темки повинна відповідати і коментам у темці і навпаки!!!! Так що тут?????!!!!!???? Можна з такими темпами темку переназвати - Мажори виховують Валеру.

А якщо серйозно, то давайте по темі - за новою інфою - ТРУДНОСТИ ПЕРЕВОДА грають 21 лютого. Ну, Смертін,  good luck, тобі! :D  Бажаю тобі пережити цей день!

А всім, хто не в команді: будемо знову збирати фанклуб для кричалок і підтримки the best of the best of the best of the best команди квн. Думаю, що ми з Марішкою знову за квитки домовимся.

Думайте за форму :P

0

25

Igarr, ne perejmajsya - ja tobi respecta potim pidnimu (zaraz ne mozhu bo vzhe znyav na obgovorenni poperedn'oji temu :) .
Bum!!!
Valera, tu klasnuj! Ja xo4u bytu takum jak tu! Postav meni avtograf na grydu i ja ne mutumys' poku vin ne vputajet'sya v mojy shkiry!!...Bum!!!..Oj de ce ja? Xto ja? L'yudu, jak ja s'uda popav? Sho za bred????

21-go?? Budu z Vengriji po TV vtukatu!

0

26

Kstati! Otgadajte gde ja bydy prazdnovat rozhdyak!!! Da!

V Juventyse! Priglawajy vsex, biletu na Benefis DIME 22 mozhete najti na RGFe ili v Juventyse! Bydet tam NePoNyal v razvlekatelnoj programme, ny ewe kto-to tam... Pisec! A ja otprawivalsya ne na ty nedel'y....

Dan menya zavalit po telefony, kogda ja jemy zavtra skazhy, 4to moj trojyrodnuj brat rozhaet na nedel'y pozzhe!!!

0

27

Kstati, ja navernoje budu praznovat' tvoj rozhd'ak v Vengrii, kogda budu smotret' po teleku KVN s Troodnost'ami Perevodki, tak sho tak..

0

28

Zhalko! Ja nadejys 4to ja ewe bydy v Yzhgorode...

0

29

Чуваки, я розумію, що гроші і Джебіл, то ріспект, але обережно не змадяризуйтеся! А то вас практично дома нема. А в Дімона діти голодні, немиті, їсти просять.... :rolleyes:

0

30

Tu pro Zdebs'kogo i Lyka4yka???

0

Вы здесь » Metamorfozi » МеТаFORUM » ПРИВЕРЖЕНЦАМ КОМАНДЫ ТРУДНОСТИ ПЕРЕВОДА ПОСВЯЩАЕТСЯ