Metamorfozi

Объявление

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Metamorfozi » МеТаFORUM » !!!WelCOME!!!

!!!WelCOME!!!

Сообщений 31 страница 60 из 75

31

dore4i je w tomy testi i sosj prawduwe!

0

32

Ту Умка: може він і кореєць, але значить йому місце не в цьому районі :), я живу в африканському районі в Берліні, де одні африканці бігають, декілька арабів, декілька поляків ну і мабуть єдина українка :rolleyes:

0

33

а мені цікаво, чи всі, хто зробив цей тест в кінці мають ту саму відповідь????? У мене з іменами людей взагалі дуже мало чого співпало.... Якби та людина, яка вийшла моїм близнецом по духу, нею і була, то я точно б зараз тут не торчала :)

0

34

neznajy:) moze i odnakowe! a tu dore4i de zaraz? a to ja tak i ne mozy zrozymitu!

0

35

to kaja: a ja tak i ne rozumiju, de ty :)
Ja v Berlini :(

0

36

ту кайа : Адмістрація форуму нагородила тебе (подарунок до нового аватару) новим титулом!!!
ту балаболка: той тест просто базується на людських ассоціаціях та підсвідомості...
а вони бувають і різними в людей... тому в більшій мірі тести не завжди збігаються...

0

37

ту балаболка: AAA! fajno tobi:) i na dowho tu tam?
ty evry_body: i jakuj ze w mene new tutyl?

0

38

slyxajte!! a so nixto znowy ne zaxodutj? opypilu 4u so???

0

39

Пoтятко, просто всі отмазуються шо в них нема доступу до і-нета....
такшо форум потроху подихає...

0

40

НО.. КЛЬОВО ВСІ Забили СЮди ЗАХОДИТИ   :black_eye:

0

41

slyxaj!!!!!!!!!!!!! a dawaj wsi prowedemo inet i todi wsi bydytj zaxodutu?

0

42

ja HENIJ:)))))))) :bb:

0

43

to oh my God!! i Kaja: ніхто не забив! Ну, я не забила! Просто часу нема і не дуже тут цікаво. Ви між собою переписуєтестьб ніхто нічого нового не пише... Кая, ти де зараз, я теж не розумію.... Десь в Лапландії? :)  Так пиши нам звідти про шось, де була, що бачила? Умка, а ти для емігрантів - таких як я і Кая, міг би крім віршиків про Рошка теж Нюз із Унгвара і нашої буцигарні писати - мені, наприклад цікаво....

0

44

dyzhe spodobawsja meni cej zamok. jakso ni4oho ne poba4ute to zna4utj so ja ne wmijy sahryzhatu kartunku:)

0

45

kartunky na ba4ututu:) to roblumo widpowidnuj wusnowok:)
to BalaBolka: a byla ja w Great Brutaniji:))

0

46

треба шось цікаве розпочати .. обговорення якоїсь теми або ще шось... в кого які пропозиції??

0

47

To oh my God!!: ce nazyvajetsja - prosnisj i poj! :)

0

48

wzahili to treba spo4atky podymatu nad tum, sob nas stalo biljse nizh 3!!! a potim wze dymatu so obhoworjywatu!

0

49

kaja
я можу создати ще один аккаунт під яким я буду заходити, і нас уже буде ЧЕТВЕРО !!!
balabolka
ефект один і той же... шоб я ту фразу писав чи не писав :/

0

50

slyxaj! ta tu fajno prudymaw to to:)) aj pak i ja zrobljy su jednoho aj ivanka aj byde nas yzhe pak shestero! joj jak fajno:)))))))

0

51

:poohd: ЯК ВАМ НОВі СмайЛИ?? :poohob:  :rus:

0

52

fajni:) plysuk tobi za nux:) :poohlol:

0

53

kaja
thank u very much!!
тепер я модний  :dance2:  :newrus:  :dance3:

0

54

slyxajte tyt jakosj ne tak cutiryjetjsja jak wsjydy!!! :meo:

0

55

Здарова!!!!!!!!!!!!!!! Я живий і туйки тусю. Тема для обговорення (для тих кому нічого робити я як усе гружу): скоро міс РГФ і день першокурсника. Будемо робити все разом. 1-ша частина в падіюні, друга - в Бабалу. Білет - 20 грн. 15 листопада. Проблеми:
1. Зі спонсорами. (Треба їх побільше з баблом, шоб заплатити за все)
2. З виступом (Треба все проконтролювати і зробити на вищому рівні, як усе, (минулий рік не враховується), бо на Міс прийде Тиса 1, а то рівень профі!)
3. Ви всі там маєте бути!
В кого які ідеї?

0

56

so treba robutu??? dawajte meni jakesj dory4ennja ja dopomozy 4um tiku zmozy!!!
tiljku ne sponsoramu bo na mene nixto ne wedetjsja:)))

0

57

Iga Cool я можу привести подтанцовку ... моїх "корешів" з под великого мусорника  :rus:  :rus:  :rus:  :)

0

58

Нє, чувак, я й сам справлюся. Кая, завтра будуть білети. Їх треба продати. Це буде за тобою. Заперечення не приймаються.

0

59

no to PIZHDOC!!! ladno poprodajy ja jix!!! ale ja dymala so s4e soj treba robutu korusne...

0

60

meni bu sosj take robutu sob mozna bylo kru4atu na kogosj!
je jakisj wakanciji??? a to meni treba pokru4atu na ljydej zrobutu nerwowy rozrjadky!!!
OOOOOO!! a na diwo4ok so w miss y4astwyjytj kru4atu ne treba:))))????
JA NA CE BYDY ZHODNA:)))
ta dobre ne zwazajte na mene ,  prosto trisku meni ne posobi...
djakyjy za ywahy....

0

Вы здесь » Metamorfozi » МеТаFORUM » !!!WelCOME!!!