Metamorfozi

Объявление

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Metamorfozi » МеТаFORUM » ВОЛЬНАЯ ТЕМКА №3 - щоб розгрузити інші темки від нашого груза

ВОЛЬНАЯ ТЕМКА №3 - щоб розгрузити інші темки від нашого груза

Сообщений 61 страница 90 из 94

61

Ni4oho ne maju proty novoji temky... tilky tolku..... Os, skashit, xo4a b xtos NOTICE BOARD 4ytaje????? Ce sh prakty4no te same... Nu moshemo vakansiji vid stypendij i volonterstva sprobuvaty vydilyty... moshe efekt kraw4yj bude.... ok, majtesja, cjom

0

62

Ja kaput!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  :O  Stilky jak sjohodni ja we z ukrajinsjkoji na nimecku, z nimecjkoji na ukrajinsjku iz vkraplennjamy slovacjkoji ja we ne perekladala, sorry, ale v mene vshe na latynsjki litery tak i pre pislja protokoliv.... A we ja bula na smittjezvalyw4i Uahhoroda. Kartyna Repina skashu ja vam........ Moshe meni zalizty v praljnu mawynku vypratysja???????????????????

0

63

Ми здохли чи як? Енібаді елайв?

0

64

ЕСТЬ КОНТАКТ!!!!!!!  ;)  Всім привіт!!!!  напишу ще десь через місяць  ^_^ , коли вилізу з усіх перекладів  :rolleyes:  ЛАВ Ю

0

65

ВІтаємо Фак. На днях матимемо колонки! В суботу мітінг нас усіх на Метаморфозах. Чекаю всіх на 13.00

0

66

A nasho vam kolonku? stari polamalu?

0

67

Ну, великий привіт всім з Київ-града! І ще вони там на Заході скажуть, що ми слабаки! порвем усіх! Німецьке кносульство забастувало, я тут такі черги ще не бачила...... Але нічого - прорвалися! Тримайте кулаки, щоб мені візу сьогодні видали.... І тоді мігрейшн до Ужгорода, Будапешта, Відня, Берліна, Києва, Ужгорода у Іви в кишені. Я якшо ні, то Амелі дома дивитися буду.... теж непогано, 46758758675867 раз улюблений фільм :rolleyes:
ЛАВ Ю!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ^_^

0

68

ІГА, якщо встигну, то прийду на Метаморфози на 13.00 в суботу. Ай гоуп.....

0

69

Що, все???????????? І на цей форум вже забили?????!!!!!!!! Ось так все й робиться в нас..... ось тому так паршиво і живемо..... Ніхто ніколи не доводить справи до кінця......

0

70

АААААУУУУУУУ!!!!!!!!!!! Камчатка!!!! де всі???????????????????????????

0

71

ВЕСНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  УРА!!!!!!! Маю пропозішн - давайте підем в суботу після обіду на PIKNIK, фкщо така погода класна буде.... Ви як на це?

0

72

УСІМ БАЖАЮ ВЕСНЯНОГО НАСТРОЮ!!!!!!!!!!!! І спешл фор ІГА змінюю свій підпис ;)

0

73

^_^ Веснаааааааааа!!!! Ромашки, свобода і любов!!!!  :rolleyes:

0

74

Ну як там за PIKNIK???????

0

75

Бажаю всім багато весняних квітів і сонячного настрою!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  LA VITA E BELLA!! BELLISSIMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KISSSSSSS!!!!!!!!!!!!

0

76

Хір ай ем. Чого спить Джейбіл? Тіпа роботи багато?

0

77

Блін..   :/ Як безнaдьожно я відстала.. Ніфіга не вдупляю, ху из ху... Need some help!! :( ..Igor?? Son??? :O

0

78

Здарова Missing you. Отой псіх філософ - то Іга. Балаболка - то Іванка, Дімо - тоже шось замучене, але вже не пам*ятаю шо. Дімо, ти де?

0

79

Ihor,duvuvsja sohodni e-mail? Robit dawo!

0

80

Я ЗАРАЗ РОЗІБЮ СВІЙ КОМП ВІД ЗЛОСТІ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

0

81

АЙ БО ДУЖЕ РОЗОБЮ!!! НА ПАЗДІРЯ!!!

0

82

A WOT TEPER JA NE ROZYMIJY 4OHO nixto krim mene ne puse sjydu??? wzhe 6 dniw jak ni wid koho ni4oho ne 4ytu!!

ja prusla a was nema!!! (pidmanyla, pidwela:))))))))

0

83

Привіт всім!!!!!!!!!! Пише вам своя серед чужих і чужа серед своїх :))) Ну, це так не до теми.... Заставили ми зараз своїх учасників (я зараз на прикольненькому семінарі десь в якомусь смт Уральский Пермского края в Россссссссссиииииииииииииии) у рольовій грі приймати чи не приймати закон про дозвіл або заборону на одностатеві шлюби і усиновлення парами-гомосексуалами дітей в Росії.... Ну і запарка тут я вам скажу...... Семінар- супер!!!!!!!!! 

Кая-каєчка :), не сумуй на форумі...., ось приймуть закон і напишу :)

Вітаю всіх з Днем КОСМОНАВТИКИ!!!! Розширення усім власних космічних горизонтів!!!!!!

0

84

DObre, ja bydy 4ikati:)) a to suzy i spilkyjysja ja tyt sama z sobojy...

0

85

no tak i kazy ja sama sobi:
jak y mene dila?
a ja widpowidajy sama sobi:
ta normaaljno, ale malo nydno samij z sobojy howorutu.
a ja sobi widpowidajy znowy:
ta nu4 zwertajsja kolu trebe, wse rada pospilkywatusj sama z soboy.:))

0

86

Tak malo pomaly i krusha pojide!!!
OSJ BA4UTE DO 4OHO WU MENE DOWELU WZHE? SAMA Z SOBOJY HOWORJY!

DOZHULASJA!!! AaaAaaA!

0

87

Protokol: V smt Uralskyj Permskoho kraja vshe druha hodyna no4i (v Ushhorodi ce 23-00). U balabolky kvadratni o4i, syni kolhotky v klito4ku, fioletove plattja i zeleni tapo4ky...  :O

V4ora my huljaly na pjatnycju 13ho - uhadajte, kym bula Iva na bali u zlyx syl.... A ne vhadajete... Meduza  :rolleyes:  "My vesjolyje meduzy, my poxoshy na arbuzy"

O Boshe, jty spaty treba, bo zavtra kapec Ivi bude na rozmovi pro Rosiju i Hruziju..............

Majtesja........ Miss u...............

0

88

Aha, we odne...., Kaji pljusyk vid Ivy za vytrymku! Ciao, bambina! =)

0

89

djakyjy Ivanko ;)

0

90

i znowy ja sama... :(

0

Вы здесь » Metamorfozi » МеТаFORUM » ВОЛЬНАЯ ТЕМКА №3 - щоб розгрузити інші темки від нашого груза