Metamorfozi

Объявление

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Metamorfozi » МеТаFORUM » ВОЛЬНАЯ ТЕМКА №3 - щоб розгрузити інші темки від нашого груза

ВОЛЬНАЯ ТЕМКА №3 - щоб розгрузити інші темки від нашого груза

Сообщений 31 страница 60 из 94

31

Побажання Дімо врахуємо. Все для вас, люди.

0

32

Как вам мой новый аватарчик???????БУШШШШШШШШШШШШШ...............

0

33

Не в обіду, але в вас є щось спільне...... Може, інтелект?

0

34

A mozhe jogo nema???

Igor ja tam tebe postavil plus za eto! A 4to dalwe?

0

35

glamour

1. сущ.
1) волшебство, чары; чарующая сила
to cast a glamour over — очаровать, околдовать

The man had a glamour for me and drew me with the attraction of a magnet. — Этот человек обладал какой-то магической силой надо мной и тянул меня к себе, как магнит.

2) шарм, обаяние; очарование; привлекательность
Syn:
charm, attractiveness, allure

2. гл.
1) зачаровывать, околдовывать; пленять, покорять
2) = glamour up приукрашивать; расхваливать

They've glamoured up the subtlety of the book too much. — Они слишком расхвалили достоинства книги.

Syn:

glamorize

Отредактировано Smertinberger (2007-01-30 21:53:19)

0

36

Pypok!

0

37

Menyajy AVATAR

Хорошо, что я давно умер, а то бы он меня так обосрал…
А. Гитлер.

0

38

wwwclaudiushotel.hu

Tam zhivy komy interesno

Отредактировано Smertinberger (2007-01-30 22:21:42)

0

39

За Волю +

0

40

Бачу, тут хтось став fanom Альбертика :rolleyes:  або того, хто його одяг. Но неважливо. Просто ще декілька слів про ненависть до чогось такого як "проект"... Просто іншими словами: "Фантазія важливіша за знання, бо знання обмежені...." (Альбертик Ейнштейн) ^_^   Далі буде...

0

41

Поміняв ім си картінку

0

42

Я не спала с продюсером, чтобы попасть на сцену! Это все ложь!
Жирная из «Пропаганды».

Павел «Снежок» Воля

Далі буде...

0

43

E=mc kvadrat...

0

44

more...

0

45

Далі

0

46

Hello усім метаморфозникам! У мене пропозішн ^_^ ! Давайте зберемося на наступні і перші МЕТАМОРФОЗИ у цьому році 10 лютого в суботу на 12.00 в ауд. 516. Хто що скаже?

0

47

Buxlo???!!!!!

0

48

To Roma Skazal kak otrezal!

Ja obyazatelno... bydy v pojezde v Bydapest...

0

49

Ой, які ми оригінальні!!!!! :rolleyes:  ми ж уже домовлялися про парті 10 лютого.  Але фьорстібл збори  :rolleyes:  А Смертін як завжди доїде з Гунгарії на саму бухайловку. То ж не вперво :lol:

0

50

MIKУШЕВО 2007 ^_^

Треба 5-6 учасників на Мікушево цвай таузенд зібен :rolleyes:

Я нам 5-6 місць на зустріч вибила, бо в цьому році форма самої зустрічі трохи змінилася. Сама зустріч як і в минулому році відбудеться в Мікушево (Польща) з 24.5. (четвер) -  по 28.5.07 (понеділок) . Тема зустрічі - "Комунікація без кордонів".  Я пропоную, щоб хтось один - двоє поїхали, хто був вже минулого року і 5 нових учасників. Пропозиції? (Сама я не знаю, чи зможу, бо в мене якраз до 24 травня семінар у Штуттгарті, на який я вже заявку відіслала..., хіба шо б поїхала з Дойчландії одразу в Мікушево, але то дуже напряжно....) Шо скажете?

0

51

4omy b ne zrobutu Mikyshevo v Ukraine? Bil'she l'ydej malu b zmogy tydu popastu - polyakiv mozhna i tyt napojitu

0

52

Gotcha! Zdebskogo!!! ZDEBSKOGO!

0

53

О.К. Стріла в суботу у Жені. Закидано.

0

54

Tу Рома: ну, так чому б не зробити Мікушево в Україні, Рома??????? Говорити чи друкувати на форум мало....... а балаболити ми всі просто так вміємо. КРАСНОМОВЦІ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0

55

Знаю, знаю, Рома мені зараз як завжди за попередній комент мінусище вліпить :lol:  ну й нехай..... правда є правда...... через яку на мене депресняк находить

0

56

????? Ny Ivanka!!!! Minys - tak minys, ja bachy tu sama togo xo4esh!!
Ja vuslovuv svojy dymky, ne pretendyjy na organizacijy  - na osobuste zhuttya 4asy ne vusta4aje, ne to shob shos' she organizovyvatu!!!
Na forymi til'ku te j robut's'a sho BALABOLUTS"A - xo4esh konkretnux ryxiv - sxodu v sportzal!!
Depresija, depresija - she ne nadojilo?

0

57

Absolytno igen stosovno depresnyakov!

Tak blin skolko yzhe v Yzhgorode bulo vsyakix mitingov... NE ve4er!!!

0

58

Скидаємо іго - поставимо на його місце Ігу!

0

59

В мене є пропозиція щодо нової теми - робота для нас, вас і них - вакансії, зразки заповнення резюме і т.д. В нашому світі випускникам та дійсним студентам важко знайти себе - тож давайте допоможемо! Все що вимагаєтсья - розміщувати повідомлення про актуальні робочі місця. Як ВИ на це дивитесь?

0

60

no narewti dopovzla do ineta, pislja toho jak prospalasja v marwrutci.....  :/
sorry za translit, v inet-klubi taka klaviatura, wo kyrylycju ne vydno...

Roma, djakuju za minus  ^_^ My vshe pro ce v subotu pobalabolyly, ale jakwo ty kashew wo na forumi balabolytsja, pro wo ja do teper ne mala nijakoho ujavlennja, to ja nabalabolju we....

Z inwoji temky - vrashen u mene bahato buvaje, a najperwe, ce nedoocinka samoji sebe. Tomu sorry, wo u mene sklalosja take vrashennja, wo ty meni minusy lipyw. Pry4yn tak dumaty nema, prosto vrashennja... :/

"na osobuste zhuttya 4asy ne vusta4aje, ne to shob shos' she organizovyvatu!!!" - I hope, wo ce bez natjakiv na kohos inwoho.... A pro tebe b ja tak ne skazala! zdajetsja meni, wo ty zaraz na peredovyx sered nas usix :)

"xo4esh konkretnux ryxiv - sxodu v sportzal!!" - xodshu..... na tanci i na skrypku......

"Depresija, depresija - she ne nadojilo?" - nadojilo ALE 1) nixto ne maje prava tak pysaty i kazaty, koly ne znaje pry4yny, a ty, povir, ne znajew..... 2) ja 4omus takoji dumky, wo druzi tak ne hovorjat.... Tak druzi 4y ni?....

"Absolytno igen stosovno depresnyakov!" - Smertin, NO COMMENTS.............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
I koro4e, sorry za vse pohane....., xo4 4esno ne znaju, za wo zaraz vyba4ajusja..... ale taka ja je.... sovist za vse na sviti hryze.... Tak wo SORRY, ja durna durepa, wo zrobyw...

0

Вы здесь » Metamorfozi » МеТаFORUM » ВОЛЬНАЯ ТЕМКА №3 - щоб розгрузити інші темки від нашого груза