Metamorfozi

Объявление

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Metamorfozi » МеТаFORUM » NEW!!! Музика, кіно, фото і все що стосується МЕТАМОРФОЗ

NEW!!! Музика, кіно, фото і все що стосується МЕТАМОРФОЗ

Сообщений 31 страница 60 из 127

31

Чесно - мене не пруть фотки. Це ще одна вигадка людини - спростити світ. Замутити фотку і любуватися статикою. Краса ж бо у русі.....

0

32

Тебе фотки взагалі не пруть, чи ті, які на форумі? Мені фото дуже подобається, особливо, коли фотографуєш одне і те одне не вдається, але річ, яку ти до того не помічав, помічаєш вже тільки на зробленій фотці..... Короче, я нагрузила, сподіваюся, що ти шось зрозумів

0

33

НЄе.... Ти говориш про помічання на фотці того,що доти не бачила. А нашо? Так можна додивитися до того,шо побачиш те, чого там немає.........

0

34

Для того і існує фотографія - зафіксувати певні моменти життя, що більше не повторяться,не залежно від того як і куди б ти не рухався. В русі своя краса, а з чого складається рух? Хіба не з окремих, для нас нерухомих, моментів? В природі нема нічого сталого - все рухається - протони, нейтрони, електрони... На фото ми отримуєм зображення чогось, що ми б хотіли продовжити на довше, не знаючи повториться воно чи ні.

0

35

але не всі такі фотогіГІєнічні!!!!

0

36

а про яке кіно ми говорим? і воооообще!!!!!! прошу фотографії з моїм прекрасним обличчям не показувати на сайті!!!!!

0

37

Ту Саша: PLEASE!!!! не грузи сам себе на цій темці - для цього існує вольная темка! Бо мінусів накладу! А фотки з тобою прикольні, чув? Якшо маєш цікаву інфу про класні фільми і музику, то пиши, інакше - нєа!!!! :/

0

38

Названо кращі книжки Закарпаття

Гран-прі „Ужгородського книжкового Миколаю -2006” отримав фотоальбом „Зачаровані Карпати”

Однією із родзинок „Ужгородського книжкового Миколаю” є єдиний на Закарпатті конкурс книжки. Цього року були внесені зміни у положення, так що змагатися тепер між собою можуть тільки виключно закарпатські видавництва.

Отож кращими книжками 2006 року визнано:

У номінації „поезія”: двотомник Карла Копинця (видавництво „Мистецька лінія”)
У номінації „проза”: „Криваві тіні Кремлю” (видавництво „Закарпаття”)
У номінації „наукове видання”: „Про життя і творчість народного художника України Ф.Манайла”(Ужгородська міська друкарня)
У номінації „публіцистика”: Олександр Гаврош „Закарпатське століття: ХХ інтерв’ю” („Мистецька лінія”)
У номінації „образотворче мистецтво”: Вацлав Фіала „Мої зустрічі на Срібній Землі” („Карпати”)
У номінації „видання для дітей”: Людмила Кудрявська „В гостях у клоуна” („Видавництво О.Гаркуші”)
У номінації „повернута спадщина”: „Іршавщина – край зачарованої долини” („Краєвиди Карпат”)
У номінації „нотне видання”: „Мелодії щирих сердець” („Ужгородська міська друкарня”).
У номінації „краєзнавство і туризм”: „Календар краєзнавчих пам’ятних дат на 2007 рік” (видавництво В.Падяка).
У номінації „навчальне видання”: Ангеліна Турак „Дивотвір-писанка” (видавництво О.Гаркуші)

Книгою року журі визнало видання про заповідники та національні парки Закарпаття „Зачаровані Карпати” („Карпати”).

Голосування проходило таємно. До складу журі входили Іван Сенько (завкафедрою російської філології УжНУ), Сергій Федака ( професор історичного факультету), Людмила Григаш (директор обласної універсальної бібліотеки), Іван Канюка (заступник начальника обласного управління культури), Валентина Барчан (завкафедрою української літератури УжНУ), Юрій Бідзіля (декан філологічного факультету), Петро Ходанич (голова закарпатської організації Спілки письменників України), Одарка Долгош (голова творчого об’єднання „Нова форма”), Надія Пономаренко (заслужений художник України), Василь Кухта (редактор літературного часопису „Карпатський край”).

0

39

SILBERMOND - дуже класна група з Німеччини. Перші місця у всіх хіт-парадах і мій ріспект гарантовані! My favorite song нижче.

P.S. усім виконавцям групи по 23 роки, я й не знала :rolleyes:  Тому ще більший ріспект від мене ;)

Das Beste

Ich habe einen Schatz gefunden
Und er trägt deinen Namen
So wunderschön und wertvoll

Und mit keinem Geld der Welt zu bezahlen

Du schläfst neben mir ein
Ich könnt dich die ganze Nacht betrachten
Sehn wie du schläfst, hörn wie du atmest
Bis wir am Morgen erwachen

Hast es wieder mal geschafft, mir den Atem zu rauben
Wenn du neben mir liegst, dann kann ich es kaum glauben
Dass jemand wie ich, so was schönes wie dich
Verdient hat

Du bist das Beste, was mir je passiert ist
Es tut so gut, wie du mich liebst
Vergess den Rest der Welt
Wenn du bei mir bist

Du bist das Beste, was mir je passiert ist
Es tut so gut, wie du mich liebst
Ich sag's dir viel zu selten
Es ist schön, dass es dich gibt.

Dein Lachen macht süchtig
Fast so als wär es nicht von dieser Erde
Auch wenn deine Nähe Gift wär
Ich würd bei dir sein, solange bis ich sterbe

Dein Verlassen würde Welten zerstörn
Doch daran will ich nicht denken
Viel zu schön ist es mit dir
Wenn wir uns gegenseitig Liebe schenken

Betank mich mit Kraft
Nimm mir Zweifel von den Augen
Erzähl mit tausend Lügen, ich würd sie dir alle glauben
Doch ein Zweifel bleibt
Dass ich jemand wie dich verdient hab

Wenn sich mein Leben überschlägt
Bist du die Ruhe und die Zuflucht
Weil alles was du mir gibst
Einfach so unendlich gut tut

Wenn ich rastlos bin
Bist du die Reise ohne Ende
Deshalb leg ich meine kleine, große Welt
In deine schützenden Hände

Отредактировано balabolka (2006-12-22 16:12:35)

0

40

Колегіум ім. Теодора Гойсса – думати глобально, діяти локально

Міжнародний Колегіум

Колегім ім. Теодора Гойсса щорічно співпрацює зі 100 молодими людьми віком 18-25 років з Німеччини, країн Центральної, Східної та Південно-Східної Європи та країн СНД. Колегіум є програмою Фонду ім. Роберта Боша та спілки MitOst e.V, яка є спілкою випускників фонду і відіграла важливу роль в розвитку Колегіуму.

Наших колегіатів запрошують на міжнародні семінари. Тут вони отримують знання на різні суспільно-політичні теми та можливість пізнати міжкультурну комунікацію на практичному рівні. Колегіати отримують автентичну інформацію про суспільне життя в інших країнах, обмінюються досвідом у сфері громадської активності, отримують мотивацію для власної активної діяльності. Наприкінці літніх міжнародних семінарів виникають власні ідеї різноманітних проектів.

Щорічно 40 найкращих проектів отримують підтримку у формі стипендії Фонду ім. Роберта Боша. Тренери, ментори, проектні зустрічі, семінари для підвищення кваліфікації допомагають молодим проектним командам реалізувати свої ідеї. Палітра проектів така різноманітна як і самі колегіати. Але одна риса їх об’єднує – це творення власного оточення на добровільних засадах. Уявлення про різноманітність проектів можна отримати, відвідавши інтернет-сторінку Колегіуму ім. Теодора Гойсса (wwwtheodor-heuss-kolleg.de)

Робота з проектами відкриває нові перспективи для особистого та професійного розвитку: міжнародні контакти дають можливість поглянути за межі власного горизонту. Провести власний проект означає також розвивати соціальний досвід та організаційні здібності. Колегіати вчаться працювати з громадськістю та керувати фінансами. При складанні кошторису або написанні замітки в газету стипендіати кваліфікуються в проектному менеджменті. Окрім цього зацікавлені колегіати можуть отримати кваліфікацію і стати керівниками семінарів в рамках трирічного курікулуму. Зараз безпосередньо вже кваліфіковані понад 30 керівників семінарів з різних країн.

Регіональні Колегіуми – стратегія та розвиток

У 2006 році Колегіум ім. Теодора Гойсса разом з обласним управлінням Пермської області та приватними партнерами з регіону провів в Росії у формі пілотного проекту перший регіональний Колегіум з 20 колегіатами з Пермської області. Колегіати – молодь віком 18-25 років – отримали підтримку від керівників семінарів Колегіуму ім. Теодора Гойсса при розвитку та реалізації власних ідей проектів. Координацію на місці перейняв Комітет з питань молодіжної політики, а фінансування 8 проектів, які виникли під час програми, перейняли приватні спонсори з регіону. Колегіати проводять свої проекти на добровільних засадах з малими командами у рідних містах та вищих навчальних закладах. Завдяки цим проектам Колегіум у перший рік свого існування привернув увагу до себе майже 1000 людей.

Головним питанням було: Чи функціонує розвинуте в міжнародному контексті утворення підтримки також на регіональному рівні? Після цього пілотного року ми отримали відповідь: так само як і в міжнародному Колегіумі, в Росії теж вдалося зацікавити та захопити молодих людей перейняти відповідальність в їх оточенні та ідентифікувати себе як активну частину громадянського суспільства.

Особливим в цьому експерименті є для нас успішне співробітництво представників із суспільства, держави та економіки з погляду на спільну мету: підтримка громадянського суспільства в даній місцевості. При цьому Колегіум ім. Теодора Гойсса вніс свій досвід з міжнародної роботи та ноу-хау своїх тренерів. Адміністрація підтримала власною інфраструктурою на місці, а спонсори з економічної сфери профінансували проекти. Наступного року Колегіум в Пермі повинен зміцнитися таким чином, щоб мати змогу функціонувати самостійно та тривалий період підтримувати молодих людей в регіоні.

Завдяки такому позитивному прикладу ми вмотивовані спробувати дану концепцію і в Україні. Для співпраці ми шукаємо надійного та компетентного партнера, який в змозі за підтримки Колегіуму ім. Теодора Гойсса реалізувати дану модель в регіоні/країні і в стані сворити довготривалу структуру підтримки.

P.S. Якщо знаєте молодих мотивованих людей, які володіють німецькою мовою і прагнуть створити і провести власні проекти і познайомитися з багатьма прикольними людьми по всій Європі, то кнокурс на 2007-2008 навчальний рік у Колегіумі триває до 10 березня 2007р. З питаннями звертайтеся до балаболки :rolleyes:

0

41

THEODOR-HEUSS-KOLLEG :rolleyes:

Отредактировано balabolka (2007-01-17 11:19:14)

0

42

AAhhh! Teddy! He is everywhere...

I begin not to like the word PROJECT.

0

43

TO Smertinberger: where everywhere? It is your right, to dislike the word PROJECT. We live in democracy..... It is the next question - why??????

I personly don't like this word, when it will be said from everybody and everywhere, bud nothing will made in reality.... Just words words words...... Thats why I think you begin not to like the word PROJECT...... or not????

Can you answer me????

P.S. Sorry for my English.... It is better to write this in English....

0

44

Your English is better than my Chinese!!!

We live in democracy??? Are you sure?

Words like project and creative begin to annoy me. Too much of that! Those things should be renamed!

0

45

We live in democracy..... Неправильно! Має бути так: Do We live in democracy?.... Бо шо то таке?  Just words words words......-от ти й доходиш до розуміння того, що реальність залежить від нашої вербальної конституції, тобто реальність-це слова і їх взаємодія. А це вже філософія ХХ ст. Тому я й ненавиджу демократію, бо вона-це рівність, одинаковість, чим не тоталітаризм?...Питання: чи бачила одинакові речі, поняття? І де?

0

46

Тo Smertin: "Words like project and creative begin to annoy me. Too much of that! Those things should be renamed!" - Firstly: To be annoyed is unhealthy  ^_^  Secondly: I always thought, idea of the project is ACTION!!!! and not the word..... But when those stupid things can annoy you, I suggest, we make a new ACTION - rename this shit    :rolleyes:

And... yes, I am sure, we live in democracy. At least... me... That"s why so many people hate me....... For me democracy is not equality, but variety... Are we not varied????????

0

47

ТУ ІГА: "Тому я й ненавиджу демократію, бо вона-це рівність, одинаковість, чим не тоталітаризм?...Питання: чи бачила одинакові речі, поняття? І де?" - Де ти таке чув, що демократя - це рівність?????? Хтось таке тлумачання придумав і всі ведуться...... Демократія для кожної людини - це щось інше.... Демократія для мене особисто - це якраз можливість не бути однаковою з кимось, а просто через певні права проявити себе зовсім іншою, УНІКАЛЬНОЮ ДУРЕПОЮ. Демократія - різноманіття і можливість жити "на своей волне". Таке ти чув або бачив або переживав?

0

48

Демократія для мене особисто - це якраз можливість не бути однаковою з кимось, а просто через певні права проявити себе зовсім іншою, УНІКАЛЬНОЮ ДУРЕПОЮ. Демократія - різноманіття і можливість жити "на своей волне" - Покойный Карл Густав Юнг сказал: «Главный невроз нашего времени — пустота». Все мы очень хотим, чтобы у нашей жизни был смысл, чтобы мы жили не просто так. А нашо бути не такою? І так не вийде - ти ж людина! Демократію ПЕРЕЖИВ, а не переживав, бо в суспільстві тотальної боротьби всіх і вся не є можливість жити "на своей волне". Різноманіття і без демократії існує, бо воно не може не існувати.

0

49

Главный невроз нашего времени — пустота -   хотіти мало, треба робити, діяти  - це теж демократія....

А нашо бути не такою? І так не вийде - ти ж людина! - І що з того,шо я лише людина? Я не прагну бути не такою, це природньо виходить без будь-яких причин.... Просто не хочу бути байдужою. І кожен з нас.... 

Демократію ПЕРЕЖИВ - це констатація факту чи просто виправлення моїх слів? Якщо констатація - наведи приклад

бо в суспільстві тотальної боротьби всіх і вся не є можливість жити "на своей волне" - хто б казав..... Навіть з цим саундтреком вже другий тиждень....

Різноманіття і без демократії існує, бо воно не може не існувати.
- не заперечую. Тільки без демократії воно прямолінійне...

0

50

діяти  - це теж демократія.... - муть, це вимога держави, бо дієш на її благо! Ваш Гете казав: чого погано жити заради того,щоб жити? Без всілякої мети, та високопарності?
Демократія для мене особисто - це проявити себе зовсім іншою - Я не прагну бути не такою. Це шо за неспівпадіння? Я не зрозумів. Тривіальне питання - а навіщо тобі для цього демократія?
Демократію ПЕРЕЖИВ - значить, що Я вище неї, і вона для мене те саме, що й тоталітаризм.
Навіть з цим саундтреком вже другий тиждень.... - його ж мені нав*язав голівуд....
Тільки без демократії воно прямолінійне... - А це яке?

0

51

це вимога держави, бо дієш на її благо - ніхто нічого не вимагає... а особливо така держава, як наша. А я дію, бо хочу жити і радіти цьому життю. Не завжди вдається, але.... І давай, не будемо плутати демократію на двох рівнях людського існування - державному (штучному) і особистому (природньому)

Ваш Гете казав: чого погано жити заради того,щоб жити? Без всілякої мети, та високопарності? - чий це наш? І,щоб я до кінця зрозуміла - друге речення ти придумав чи Гете?  ^_^

Це шо за неспівпадіння? Я не зрозумів. - а ти до кінця дочитуй, тоді зрозумієш, ключові слова пропустив . Повторюю ще раз - Я не прагну бути не такою, це природньо виходить без будь-яких причин.... Просто не хочу бути байдужою

Тривіальне питання - а навіщо тобі для цього демократія? [/color]- бо без неї, але з небайдужістю я б вже давно вмерла і точно шо не своєю смертю. Мене б роздавили як мурашку

вона для мене те саме, що й тоталітаризм. - поясни мені тоді, що таке тоталітаризм, на твою думку, бо я дура - не розумію

його ж мені нав*язав голівуд.... - ніхто тобі нічого під прицілом не нав"язував (тоталітаризм?). Ти маєш право вибору. І ніхто тобі не заважає слухати це далі, так як і мені ніхто не заважає писати це своє балаболення. Ну чим не демократія?  :lol:

Тільки без демократії воно прямолінійне... - А це яке?
- гмммм, мушу сама себе виправити. Без демократії різноманіття не переживає наших варіацій. Воно лише таке, яке було створене Всевишнім або кимось іншим.

0

52

Я - пас. Це веде в глухий кут.... Я тебе не розумію. В нас різні реальності.......

0

53

Я згодна.... Але не з реальностями. Реальність, просто бачимо її в різинх кольорах і  під різним кутом... я під оптимістичним і "всебудедобрим"  :rolleyes: , а ти - не знаю

0

54

I begin to think that people exchanging messages at the forum are Demagogs

0

55

Roma tyt svoi raskladu! Kak tema nazuvajetsa??? Ax da - kino! Ny nakrytili tyt kino....

0

56

Ту Рамо: Демагогия — набор ораторских и полемических приемов и средств, позволяющих ввести аудиторию в заблуждение и склонить ее на свою сторону. Чаще всего применяется для достижения политических целей, в рекламной деятельности.
Основными и наиболее очевидными демагогическими уловками служат скрытие истиного положения вещей, недомолвки, отказ от рациональной аргументации.
Сорі, але ними є всі. Навіть ти.
Ту Іва: тобі - за *Без демократії різноманіття не переживає наших варіацій. Воно лише таке, яке було створене Всевишнім або кимось іншим.* Сорі......

0

57

TO Smertin: ну-ну, не треба на інших гнати.... Подивися вище у коментах, з чого все почалося, цитую:"AAhhh! Teddy! He is everywhere... I begin not to like the word PROJECT." До того було все - і кіно, і музика, і фото....

І, будь ласка, Рома і Смертін, на форумі всі рівні, тому можете і ви шось за фільми і музику коментувати, а не тільки  "svoi raskladu" і  "that people exchanging messages at the forum are Demagogs"... До речі, які це  "svoi raskladu", Смертін? Я ж тупа, не розумію..... Поясни, але не на цій темці... Відкрий іншу - пояснення для тупих метаморфозників.

0

58

ТУ ІГА: ото інша справа. За конструктивну критику не вибачаються  :rolleyes: За критику до мене тобі плюсик.

0

59

Ну Іва, скільки говорити? НЕМА РІВНОСТІ, максимум - подібність. *на форумі всі рівні* - аргумент проти - Галін - хто? Робити може з форумом, що хоче, бо адмін.

0

60

Ну все... тут мій комент без коментарів...

Отредактировано balabolka (2007-01-25 15:15:09)

0

Вы здесь » Metamorfozi » МеТаFORUM » NEW!!! Музика, кіно, фото і все що стосується МЕТАМОРФОЗ